Efi ndihet në ‘siklet’ nga puthjet, Kiara dhe Luizi puthen duke e pare dhe…

BBVA

Efi ndihet në ‘siklet’ nga puthjet, Kiara dhe Luizi puthen duke e pare dhe qeshin.

Ndjenjat mes Kiarës dhe Luizit po forcohen çdo ditë e më shumë. Luizi ishte ai që luftoi me “mish e shpirt” për të fituar zemrën e Kiarës dhe nuk u dorëzua deri në momentin që e realizoi atë. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsored

Pas puthjes së parë, që u shkëmbye mes tyre mbrëmjen e kaluar, kur kurorëzuan “martesën”, dita e sotme u shoqërua më puthje të shumta mes çiftit.

Një tjetër puthje, Kiara ia dhuroi Luizit kur ata të dy ishin shtrirë në krevat dhe po bënin batuta me Efin.