Eduarti tregon arsyen e vërtetë pse Kejvina nuk shkoi në studio dhe si është gjendja e saj pas…

Info

Regjisori i Big Brother VIP, Eduard Grishaj ka folur sot lidhur me reality shown, suprizat në vijim, duke dhënë edhe detaje.

I pyetur mbi Kejvinën, Grishaj u shpreh: “Kejvina nuk erdhi në studio sepse ishte e ngarkuar, por tani që kemi komunikuar me të është mirë

dhe besojmë se do vijë edhe në studio”, u shpreh Grishaj. Ai tha se dronat dhe parashutat nuk do të lejohen në asnjë mënyrë brenda shtëpisë. Vazhdo poshtë S.pónsóred