E rende! Vd es duke luajtur futboll mjeku i njohur shqiptar 34 vjecar, ne te njejten dite i kishte vde kur babai

Info

Gjilanu është trоonditur nga v dekja e hershme e mjekut 34 vjeçar, Rasim Sefiu.

Stomatologu i njohur, Rasim Sefiu ka vd kur papritmas në moshën 35 vjeçare.

Vd kja e tij erdhi pikërisht në 3 vjetorin e shu arjes së babait të tij, po ashtu mjek.

Sefiu la prapa vetës gruan dhe dy fëmijë.

Burime të Indeksonline bëjnë të ditur se Sefiu humbi ndjenjat në fushë gjersa po luante futboll me kolegë të tij, dhe nuk arriti të mb jetoj s lmin e pësuar.

Dita e djeshme nuk ishte e lehtë emocionalisht për doktorin nga Gjilani ngase kujtonte pikërisht dje 3 vjetorin e v dekjes së babait të tij, ish-doktorit Rexhep Sefiu.