E pshurr edhe tenori, Luizi i mban bidonin dhe i këndon “Minushen” + video

BBVA

Loja e Rezistencës”, banorëve do t’i duhet të rrinë të paktën 10 orë pa lëvzur duke mbajtur shtypur një buton gjatë gjithë kohës pêr të fituar 2500 euro.

Shumica e konkurentëve ndodhen ende në garë për fitimin e 2500 eurove, megjithatë disa prej tyre janë eleminuar, duke mos rezistuar sa të tjerët. Luizi është njëri prej të eliminuarve.Shiko pamjet poshtë S.pónsored

Video

Pasi Luizi i ka kryer pa problem mes gjithë banorëve dhe telekamerave nevojat personale, tani është radha e tenorit që është akoma në garë.

Luizi e ndihmon marstron duke kënduar me zë të lartë që mos të dëgjohet zhurma. Banorët shkrihen së qeshuri.