E përlotur dhe e vetmuar, Kiara qendron në ballkon dhe mendon për..

Info

A mund të ketë ndikuar tek humori i Kiarës temat e ndryshme që u trajtuan mbrëmë në spektakël?

Kiara është komentuar mjaft për raportet me Luizin, por ajo e ka mohuar lidhjen.

Disa nga banorët mendojnë se ajo po qëndron në hije për shkak të Luizit, të tjerë mendojnë se është pikërisht Luizi që po e ndihmon Kiarën. Shiko v1djon poshtë S.pon.sóred.