E pabesueshme çfarë kërkoi Luizi nga ‘Vëllau i Madh’ për shoqen e tij Efin

BBVA

Luizi është ëmri më i përfolur brenda shtëpisë së Big Brother Vip Albania, ndërsa pas tij vijnë më radhë Kiara dhe Efi ku me këtë të fundit ka krijuar një miqësi të fortë.

Në kohën kur Luizi gënjeu për sëmundjen ishte Efi ajo që i qëndroi pranë duke i dalë kundër gjithë banorëve të tjerë pasi ajo tha se Luizi ka dicka që fsheh dhe do ta pres të di cka është pasi sipas saj ai nuk i bën këto gjëra për famë.

Së fundmi në sy të të gjthë banorëve Efi e ka pranuar se Luizin e ka shok kjo pas ishte Olta ajo që mundohej ta mbaj në grupin e saj, mbrëmë duke biseduar me banorët Luizi tha se javën e kaluar i ka ndihmuar Maestros në nominin duke e mbajtur në qendër të vëmendjes andaj i ka borxh që ti ndihmoj edhe Efit.

Ai ka bërë një gjest që rrallë kush do ta bëntë, ai tha se ka kërkuar nga Vëllau i Madh që biletën e tij të kthimit t’ia jap Efit pasi ajo nuk ka një të tillë dhe mbetet të shihet cila do jetë përgjigja.