“E ke menduar të lidhesh jashtë me mua?”/ Kiara na kenaqi me përgjigjen (video)

BBVA

Luizi i tha Kiarës se ajo i jep qetësi dhe kënaqësi kur e sheh dhe kur qëndron me të. Ai shtoi se e kupton gjysmë ore përpara, se kur ajo do të qeshi.

Luizi e pyeti Kiarën nëse në ndonjë moment, e ka menduar se mund të krijojë diçka jashtë shtëpisë me të. Shìko vìdjón ku lexon S,pónsóred:

Vìdjo

Kiara tha se e ka menduar, por pas gënjeshtrës së tij, ndryshoi mendje. Nga ana tjetër, ajo i tha

Luizit se banorët e dinë që ai është lojtar shumë i fortë, dhe se po ‘godasin’ atë për t’i prishur në një farë mënyre lojën atij.

Duke folur me sinqeritet, Kiara i kërkoi Luizit që të mos dorëzohet.