E kam parë në ëndërr qe me ty… Kiara përqafon dhe puth Luizin sapo zgjohet (video)

BBVA

Luiz Ejlli dhe Armaldo e kanë nisur ditën e sotme duke debatuar me njëri-tjetrin.

Teksa po shijonin rrezet e diellit, Luizi i tha Armaldos kanë vijuar përpl sjet me njëri-tjetrin, duke u shfaqur tepër të acaruar. Shiko pamjet poshtë S.pónsóred

Megjithatë, për të qetësuar situatën ka ndërhyrë Kiara, e cila i ka dhuruar një përqafim

këngëtarit. Po ashtu, ajo është ulur me tyre, në përpjekje për të qetësuar “gj krat’.

Ajo ka treguar se ka parë disa ëndrra të çuditshme, me një njeri që nuk e njeh, por që e sheh vazhdimisht.