E fundit! Zbulohet dënimi që produksioni do i japë sonte Oltës dhe Luizit

BBVA

Dy ditët e fundit kanë qenë shumë të zhumrshme në shtëpinë e BBV, ku ka pasur d bate me tone shumë të larta dhe ofendime mes banorëve.

Protagonistët kryesore kanë qenë Olta dhe Luizi, ka qenë aktorja që ka pr vokuar vazhdimisht këngëtarin dhe ky i fundit ka reaguar.

Po ashtu sot në mëngjes ka pasur d bate të forta mes Efit dhe Oltës, ku është tejkaluar në shumë raste në of ndime personale.

Duke qenë se gjuha e përdorur nga Olta por edhe nga Luizi lë për të dëshiruar, produksioni do i d nojë të dyë në primen e sotëm.

Nga ajo që mësohet d nimi do jetë ky: Olta dhe Luizi do qëndrojnë të dy bashkë në rulotë për një kohë të pacaktuar derisa t’i njoftojë “Vëllai i Madh”.

Në rast se ndonjëri prej tyre nuk do pranojë, do humbë të drejtën e nominimit për sonte dhe do kalojë automatikisht në nominim për të shtunën.