Dua vetëm të të përqafoj”, Kiara “shkrihet” e tëra pas Luizit: Nga dashuria për ty…

Info

Kiara dhe Luizi tashëm nuk i kursejnë deklaratat e dashurisë për njëri-tjetrin, veçanërisht sot, në ditën e Shën Valentinit.

Moderatorja i ka shpjeguar Luizit arsyet pse ndonjëherë duket sikur nuk i shprehë ndjenjat.

Ajo tha se ka shumë gjëra për t’i thënë dhe se ka shumë dashuri për të por nuk arrin dot të shprehet.