Do punoja 1 vitë pa rrogë vetëm që…”, Luizi ‘perlot’ me dhuratën që do t’i bëjë Kiarës kur te dale jashte

BBVA

Luizi ka biseduar ditën e sotme me Beatin në shtëpinë e Big Brother.

Dy djemtë folën për planet e tyre pas përfundimit të spektaklit. Beati e pyeti Luizin se çfarë dhurate do i bënte Kiarës po të fitonte reality-shown.

Beati: Çfarë do i bëje, nëse do fitoje…

Beati: Mund të jetë dhe diçka simbolike..

Luizi: Do vija te Topi dhe do i thoja jam gati me punu 1 vit te ju pa rrogë pa asgjë, vetëm me pas Kiara një emision të vetin këtu në Top Channel se e ka ëndërr.

“Do punoja 1 vitë pa rrogë vetëm që…”, Luizi ‘perlot’ me dhuratën që do t’i bëjë Kiarës kur te dale jashte..