Do pendohet me jete! Pasi Luani ia tha troc, ja ha kmarrja e shqiptareve qe po nis ndaj saj

BBVA

Mbrëmjen e sotme, Dea Mishel ka çuar në nominim Kiarën, Luizin dhe Efin, ku njëri prej tyre do të dalë sonte.

Kjo gjë ka lumturuar banorët, pasi janë tre lojtarë të fortë, por publiku jashtë është revoltuar dhe ka filluar të marrë hak me armën që ka në dorë, heqjen e follow nga Instagrami.

Nga momenti që ajo tha tre emrat, Deas kanë filluar t’i bien ndjeshë ndjekësit.

Në vetëm dy minuta ka humbur 1 mijë, ndërsa rënia vazhdon.

Nga ana tjeter Luizi ia beri te qarte, se mos ta harroje qe do jete ai aty me te cdo dite .