Do kishte dalë më bukur nëse do këndoje me playback”, komenti epik i Luizit pas performancës së Oltës (Video)

BBVA

Banorët nisën provën e përcaktuar nga Vëllai i Madh, “The voice of Big Brother”. Në garë për zërin më të mirë, banorët dhanë maksimumiun e tyre gjatë perfomancën që atyre iu caktua.

Sfida nisi me Kristin, i cili e çeli garën me këngën “Jeanny” të Falco. Gara vijoi më pas me Tean, Kiarën, Diolën, Bjordin, Oltën, Efin, Enin dhe me të gjithë banorët e tjerë me radhë.

Luizi i cili është vendosur në pozicionin e jurisë, kishte një koment epik për Oltën. Ai tha që nëse ajo do kishte kënduar me ‘playback’, performanca do kishte dalë më i bukur. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Vidjo