Do bente letrat, pa familjen! Tra gjike në Itali, zjarri i merr jet ën një 17-vjeçari shqiptar në Itali

lajme

ITALI- Një shqiptar 17-vjeçar ka gjetur vd kjen si pasojë e një zj rri të rënë në një qendër pritëse për të m turit në Itali.

I lënduar mbeti dhe një 16-vjeçar ganez, i cili pësoi dj gie të rënda, por u arrit të shpëtohej me helikopter.

Ngjarja ka ndodhur në qendrën në Pasian di Prato, në provincën e Udines, Itali ku për pasojë një i m tur 17-vjeçar shqiptar h mbi jetën.

Nuk dihen ende shkaqet e zj rrit, përveç përpjekjeve të ekipeve të shpëtimit, kanë ndërhyrë dhe po hetojnë edhe Karabinierët e Udines.

“V ktima është një djalë 17-vjeçar, një i ri shqiptar që ishte me ne për rreth një vit, një djalë shumë i mirë,” i tha Michele Lisco, menaxheri i komunitetit, i cili i përket organizatës jofitimprurëse Aedis , raproton Agjencia e lajmeve Ansa .

E njëjta organizatë jofitimprurëse menaxhon gjithashtu një grup apartamentesh në Carpeneto dhe një në Cargnaço, gjithashtu në provincën e Udine.