Dëshmia: Autori e vràu kuksianin për një birrë..

Info

Visart Cengu u v ra për një birrë. “5pyetjet” sjell për herë të parë ekskluzivisht dëshminë e njëri prej dy personave që ishin në tavolinë, shokët e 31-vjeçarit Cengu që ndërroi jetë pas pl umb ave që zbrazi pronari i lokalit “Kobra” Dibran Hoxhaj.

E ndërsa Cengu ndërroi jetë, Rufgan Shehu mbeti i pla gosur dhe ndodhet te spitali i Traumës, personi i tretë Arben Basha arriti që të shpëtonte pa pasoja, pasi nuk e kapën plumbat. Një familjar i dy të rinjve që mbijetuan nga plumbat e “Kobrës” tregoi të gjithë kronologjinë e ngjarjes së rëndë, bazuar te rrëfimi i djemve.

Shkak është bërë një faturë, jo 400 Euro për darkën, por për tre birra që konsumuan të rinjtë që po ktheheshin për në shtëpi. Debati agravoi duke shkuar te përplasja fizike dhe në fund “Kobra” i ndoqi deri te parkingu dhe i që lloi në makinë.

“Janë zënë për një faturë 100 Euro. Këta (tre djemtë) thoshin janë shumë. Këtu ka nisur sherri. Janë rrahur dhe ai “Kobra” doli pabesisht dhe i që lloi. Ata nuk kanë qëndruar në lokalin “Kobra” për darkë, por pasi janë kthyer nga darka në një tjetër lokal kanë kaluar aty dhe kanë ndaluar për të pirë një birrë.