“Deshi te me vr iste, më qe llonte e ndalonte vetëm kur më…”, Kejvina tregon si e t0rturoi i dashuri për dicka qe femrat e bejne

showbizz

Ish-velina rrëfeu se ai e g diti me gr shte duke e gj kosur dhe ndalej vetëm kur ajo mbetej pa fr ymë.

“Nuk pyeste fare, nuk pyeste moj donte të më vr ste. Ai ndalonte kur filloja dhe q ja dhe mu merrte fry ma”, u shpreh ajo gjatë një bisede me Efin.

Kejvina Kthella tregoi se pasi erdhi policia kishte fr kë ta den nconte pasi i dashuri e kë cënoi me vëllain në sy të efektivëve.

“Kisha hedhur një foto në Facebook publike, po foto normale por nuk i dija ato gjërat ku ndryshohej. ‘Pse hodhe foton publike’, zemra jo të rr hur, ishte dy metra,

unë dhe ai sipër meje me muskuj dhe më g diste me gr sht (bën shenjën si e g diste). Nuk pyeste fare, nuk pyeste moj donte të më vr ste. Ai ndalonte kur filloja dhe qaja dhe mu merrte fryma.

Na ndanë në dhoma të ndryshme sepse ne jetonim bashkë. Policet femra më ndanë mua në dhomën tjetër, meshkujt në anën tjetër.

Më thoshin mua denoncoje tani këtu, po vinte ambulance se isha e gj kosur, por unë për tu rp jo.

Ky me të madhe ma bënte mua shqip “mos harro se unë do të dal, ke vëllain, e kupton çfarë më bënte mua”, tregoi ajo.