Deri sa Luizi eshte ne B urg menjehere Bledi krijon teren i afrohet Kiarës! Ja çfarë i flet për Luizin

BBVA

Pas zarfit te zi qe erdhi mbrem Luizi Olta Kristi dhe Armaldo moren deni min e tyre me ate rast ata i futen ne bur g

me kete rast i dha hapsir banoreve te ri ta tregojn veten e tyre Bledi menjeher fillon lojen e tyre i cili i thot Kiares se do kerkoj nga vellai i madh ta liroj luizin pasi qe ka ardhur per banor te fort ketu. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

Me kete rast vlen te kuptohet qe ai ka ardhur vetem per Luizin.

Nga ana tjeter Luizi po perpiqet qe mos te bej debate brenda ‘b urgut’ qe vellai i madh ti nxieri nga aty.