Del skenari, kjo është këngëtarja e famshme që do i bashkohet shtëpisë më të famshme (Foto)

BBVA

Zbulohet surpriza e veçantë në spektaklin e BBVK për nder të pavarsisë. Sonte është Prime i radhës në BBVK dhe si përherë me një mbrëmje e gjatë me shumë zhvillime.

Por sonte ka festë të dyfishtë brenda shtëpisë, sepse banorët dhe të gjithë shikuesit kanë shumë për të festuar.

Me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës banorët do të kenë muzike dhe atmosferë

të jashtëzakonshme brenda shtëpisë ku do ta shijojnë edhe të gjithë shikuesit.

Leonora Jakupi do të jetë artistja që do të kujdeset sonte për atmosferen brenda shtëpisë

së Big Brother VIP Kosova. Por, kjo nuk do të jetë surpriza e vetme që do të ndodhë sonte.