Dea: “Luizi më ka frikë. Ai nuk e perballon dot lojen time sepse…

BBVA

Duke e konsideruar veten si një “lojtare të fortë”, Dea Mishel është shprehur se Luizi e ka frikë dhe se loja e saj ka filluar ta trembë këngëtarin.

Teksa ishte duke biseduar me banorët Dea u shpreh se Luizi e di që nuk do të arrijë ta nxjerrë nga vetja dhe se ajo po e injoron komplet.

Ajo e mendon kete gje dhe e beson por nuk ka arritur te kuptoj se jasht ajo nuk eshte fare e pelqyer ndersa per Luizin eshte krejt ndryshe dashuria dhe fansat shtohet cdo dite dhe ai surprizohet me shpesh nga ata ne shtepine e bb-vip.