Dalin kundër ‘Big Brother’, Armina dhe Xhensila mbështesin Luizin: Bëhu i fort, mos e fyeni se nuk e dimë historinë

showbizz

Tema e debatit: “A gënjeu ose jo Luizi për sëmundjen?”

Pika të tjera të rëndësishme për diskutim: Pse rrëfeu në vetën e parë një sëmundje që nuk i përkiste atij?

Pse tha “më është përhapur në gjithë trupin” dhe rezultoi që nuk kishte tu mor? Pse tha që “mjekja foli aq sa i lejohet të flasë”? Ahuuu, tani kjo fjala “Pse”…

Në diskutim: Personazhe të njohur e disa jo dhe aq të njohur.

Fillojmë seancën!

Personazhe që janë të mendimin se ai gënjeu për sëmundjen dhe e konsiderojnë të turpshëm veprimin e tij: