Çfarë po ndodh? Luizi i merr Kiarës varësen që i dhuroi për fat: “pse po ma merr…”

BBVA

Luizi i ka marrë sërish kryqin që kishte mbi 13 vjet pa hequr dhe që ia pati falur para disa ditëve. .
Ai i tha ta mbante derisa të dilte, pasi ajo kishte më shumë nevojë se sa ai. Pasi të dilte do t’ia kthente sërish.

Por me sa duket Luizi nuk rri dot pa atë kryq në qafë dhe ia ka marrë sërish ditën e sotme.
Kiara i kërkon arsyen, pse ma more i thotë ajo. Më premtove që do ma lësh deri sa të dal.

Ishte një premtim, kjo do të thotë se nuk i mban premtimet, i tha Kiara. Luizi ia kthen se do ti japë gjithçka tërë jetën.
“Çfarë është e imja është e jotja, çfarë është e jotja është e jotja”, i thotë ai dukshëm në siklet para pyetjes “pse ma more varësen” të Kiarës.