Burri i Oltës ka paguar që…”, Qetsori i BB tro ndit: Luizi nuk fiton dot me zor, do detyróhet te…

BBVA

Fituesi i edicionit të dytë të Big Brother, Qetësori, ka komentuar ditën e sotme rrugëtimin e Luizit në BBVIP, dhe krahasimet që janë bërë për ngjashmëritë në lojën e të dyve.

Sipas Qetësorit, Luizi është fitues me lojën që ka bërë deri më tani, edhe pse ka bërë disa gabime.

Ai komentoi dhe hamendësimet që kanë dale, se burri i Oltës ka paguar publikun për të votuar për Oltën.

“Potencialisht është fitues, edhe pse shpesh ka gabuar. Ka shumë njerëz që thonë se burri i Oltës ka hedhur lekë që ajo të fitojë.

Thonë që ka paguar publikun që të votojë. Gjithçka mund të ndodhë. Nëse mbyllet sot Big Brother, Luizi do ishte fitues.

Por varet si shkon. Nëse njerëzit nuk e votojnë, ai nuk ka si ta fitojë me zor.”- tha ai.