Bledi Mane fillon provokimet ndaj Kiarës me sekretin e lidhjes 10-vjeçare të Luizit: E papare si reagoi ajo

BBVA

Bledi Mane vazhdon të tërheqë vëmendje brenda shtëpisë së “Big Brother VIP”.

Së fundmi, në një diskutim me Kiara Titon, gazetari i ka sjell në vëmendje asaj lidhjen 10-vjeçare të Luizit me vajzën e Jozefina Topallit. Shiko vidjon poshtë S.pónsóred

Video

Ai i tregoi se Luizi ka hyrë në shtëpinë e BBV mjaft i frustruar, shkak sipas tij historitë e ndryshme që ka lënë jashtë.

Kujtojmë se Bledi dhe Luizi nuk i kanë aspak mirë marrëdhëniet me njëri-tjetrin.
Sipas Luizit, gazetari ka hyrë me qëllim pér ta s lmuar, çka ka sjell dhe agravimin mes tyre.