Big Brother vë banorët para zgjedhjes së veshtirë: Nxirrni Luizin dhe Efin dhe humbni 10 mijë euro

BBVA

Ditën e sotme në shtëpinë e “Big Brother VIP” mbërriti një zarf i bardhë. Banorët u vendosën përpara një zgjedhjeje.

Vëllai i Madh ju la në dorë për të nxjerrë nga dhoma e izolimit Efin me Luizin në këmbim të 10 mijë eurove, pra ata do të humbin 10 mijë euro nga çmimi i madh nëse i nxjerrin.

Olta, Tea, Dea, Amos dhe Xhonatani votuan me “Jo”, ndërsa pjesa tjetër thanë “Po, le të dalin”. Kiara ishte një ndër banoret e cila tha menjëherë “Po”.

Shumica e banorëve votoi për “Po” duke nxehur Oltën. “Nga njëra anë nuk e doni Luizin dhe e nominoni, nga ana tjetër humbni 10 mijë euro që ta nxirrni nga aty”, u shpreh aktorja e revσltuar.