Arbana ngre zërin: “Unë nuk jam ZYSHA që t’ju ndaj kur ziheni, jam prezantuese. Më lodhët”

BBVA

Mbrëmjen e djeshme pati dinamika të fοrtα mes Oltës dhe Efit. Ato u gjendën çift për provën e javës për buxhetin por Olta nuk pranoi ta bënte.

Po kështu do humbasim buxhetin, u hodh një nga banorët. As më intereson fare, tha Olta, unë me Efin nuk e bëj.

Në dhomën e rrëfimit Olta i tha Arbanës që “nuk ka hyrë në atê shtëpi për t’u bërë leckë”.

Arbana iu kthye duke i thënë që e ndjen veten si “mësuese”. Që kur ka filluar ky edicion jeni msuse ai më tha këtë, msuse ai më bëri këtë, ngriti zërin Arbana.

Kjo nuk është detyra ime, t’ju ndaj juve sa herë që ziheni, detyra ime është të prezantoj programin, iu kthye ajo Oltës e cila po ankohej për Efin.

Nga ana e saj Olta insistonte të hapen kamerat për të verifikuar që Efi i ishte afruar për ta gjυajtur gjatë reklamave. Presim si do zhvillohen ngjarjet.