Amosi “përkëdhel” Dean: Je aq kot, sa një fekale e shtypur me këpucë

BBVA

Një situatë jo e këndshme ka ndodhur brenda shtëpisë së BBV2 mes Deas dhe Amosit në një nga ambientet e shtëpisë.

Të shtrirë pranë njëri-tjetrit, në një moment bisede apo “loje” mes të dyve Amosi i thotë Deas:

“Je aq kot, sa një fekale e shtypur me këpucë”.

Kjo e fundit e cila ofendohet nga një ‘mirmjes’ e Luisit nuk ka reaguar ashpër ndërsa i ka thënë:

“Amos më ofendove. Ky është ofendim”, i tha ajo me një ton të qetë të zërit.

“Jo, jo nuk quhet ofendim”, i është përgjigjur Amosi, ndërsa përreth kishte dhe banorë të tjerë.