Amos: E turpshme për shqiptarët që bëjnë hero Luizin

BBVA

Banorët janë habitur që Luizi i shpëtoi i pari nominimit, çka tregon që publiku e ka mbështetur me vota për të mos dalë nga shtëpia. Amos ka qenë një nga banorët që ka reaguar ashpër duke u shprehur se për shqiptarët është e pafalshme që bëjnë hero Luizin.

Amos: Ofendimet dhe mashtrimet më të mëdha janë bërë nga ky person dhe ju vazhdoni e toleroni. Ky njeri është kthyer në hero. Ça po ndodh?! Nuk e kuptoj.

Ky njeri vetëm ka sharë, ka manipuluar, është përpjekur të përdorë një sëmundje kaq të rëndë vetëm për të fituar simpatinë e njerëzve, doli që mashtroi dhe tani i shpëtoi nominimit i pari.

Ka një gjë që nuk shkon me këtë shoqëri. Po vlerësohen antivlerat në këtë vend. Është e pafalshme, është e turpshme për të gjithë shqiptarët që ky njeri të bëhet hero.