A je penduar për puthjen?”, Kiara Tito: Cfarë thua unë atë e kam bërë…

BBVA

A je penduar për puthjen?”, Kiara Tito: Cfarë thua unë atë e kam bërë me gjithe shpirt.

Kiara Tito mbrëmjen e djeshme vendosi që të bënte një hap mjaft të rëndësishëm në raportin e saj me Luiz Ejllin. Gjatë dasmës që u zhvillua në kuadër të lojës, moderatorja i dhuroi këngëtarit puthjen që ai me zor e priste.

Por a është penduar që e bëri një veprim të tillë? Këtë pyetje ia ka bërë Luizi teksa ishte i shtrirë në krevatin e saj.

E gjeni dot se si u përgjigj Kiara? Ajo tha menjëherë “jo”.

Pjesë nga biseda: Vazhdo poshte S.ponsored

Luizi: A je penduar?

Kiara: Jo

Luizi: E kam prej mend

Kiara: Jo

Luizi: Fare?

Kiara: Fare

Luizi: E kam prej mend për Zotin

Kiara: Edhe sikur nesër të mbarojë kjo gjë, për aq kohë sa unë e ndjeva dhe e bëra se e ndjeva vërtetë, nuk pendohem asnjëherë. U ndjeva me të vërtetë shumë mirë. E ndjeva me shpirt, jo kot momentale.