“A do më bësh njeriun më të lumtur në botë?”, Luizi i flet Kiarës per te bere femije bashke (Video)

BBVA

Pak para spektaklit, Kiara dhe Luizi pasi janë bërë gati, po kalojnë disa momente së bashku në dhomën e gjumit.

Ndërsa Luizi nuk ia ndan sytë, ai u shpreh se kurrë nuk e kishte menduar se do të gjente në shtëpinë e BBV një vajzë që do ta donte.

Luizi: Kisha vite që nuk gjeja personin e duhur, se kisha mendu se do të të gjeja këtu. Aty ku se pret, ndodh.

Kiara: Unë nuk jam e sigurt…

Luizi: Edhe kur të të propozoj nuk do të them a do bëhesh gruaja ime, por do të them. Vazhdo pamjet poshtë S.pónsóred

a do më bësh njeriun më të lumtur në botë?

“A do më bësh njeriun më të lumtur në botë?”, Luizi i flet Kiarës per te bere femije bashke.