6 orë pa lëvizur, Luizi bën çiçin live, Olta: “epo ky është avantazh, unë s’e bëj ….

BBVA

Eventi i ditës sot në shtëpinë e “Big Brother VIP” ka qenë dhe është aktualisht “Loja e Rezistencës”, në të cilën banorëve pjesëmarrës do t’i duhet të rrinë tê paktën 10 orë pa lëvzur duke mbajtur shtypur një buton gjatë gjithë kohës.

Tani, kur kanë kaluar pak më shumë se 6 orë nga nisja e sfidës, shumica e konkurentëve ndodhen ende në garë për fitimin e 2500 eurove, megjithatë disa prej tyre janë eleminuar, duke mos rezistuar sa të tjerët.

Luizi ne kete moment ishte akoma në lojë por siç mund të imagjinohet konkurentët kanë nevoja fiziologjike. Luizi i ka kryer pa problem mes gjithë banorëve dhe telekamerave.