‘Bën màgjî prandaj s’po shohim asnjë ditë të mirë’, banorët e BBV Kosova me àkûzà të réñdà për Julianën!

Banorët e “Big Brother VIP Kosova” konkretisht Shota dhe Stresi po àkûżôjń së fundmi Juliana Nurën për “magjistare” Ato pretendojnë se kanë gjetur në shtretërit e tyre grumbuj me qime dhe i kanë lidhur me konkurrenten. Shota ka thënë hapur se për shkak të Julianës banorët nuk po shohin asnjë ditë të mirë. Shota: A […]

Continue Reading